Lightroom 2: van bits naar output

De meesten van ons zitten het liefst buiten in het veld, de wereld te bekijken door de zoeker van een camera. Maar als we dan een succesvolle dag buiten hebben gehad, moeten al die foto’s toch op de computer bekeken, geselecteerd en bewerkt worden. Het is dan handig als we daar zo weinig mogelijk tijd aan kwijt zijn, zodat we zo snel mogelijk weer naar buiten kunnen. Adobe Lightroom is een programma dat daar enorm mee kan helpen.
Voor het Natuurfotoblog heb ik een artikel geschreven over dit nuttige programma. In het eerste deel ga ik in op wat lightroom is en waarom het zo’n handig programma is voor fotografen.

Arjen Drost

Arjen is a Polar ecologist, nature photographer and full time expedition guide on expedition cruise ships in both Polar regions. With his pictures and stories he likes to show the beauty of these very fragile and threatened places.

Submit a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s