Beleef buiten

the cover

This time a story in Dutch, as it’s about a Dutch photography book (with one small picture by me) published yesterday.

Gisteren is Beleef Buiten gepresenteerd, het nieuwe boek van Nederpix en Birdpix. Het boek is een soort van wandeling door de Nederlandse natuur, van noord naar zuid, van oost naar west, door alle seizoenen en van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat. Onderweg wordt regelmatig stil gestaan om u op leuke dieren of planten te wijzen, u hier iets over te leren of te genieten van het landschap of de natuur die we tegenkomen. De nadruk ligt vooral op het genieten.

Als u dit boek doorbladert, zal het opvallen hoe rijk de natuur in Nederland is en hoe hoog het niveau van de natuurfotografie is. Het laat zich eigenlijk met geen ander boek vergelijken door een unieke vormgeving. Echt een aanrader om zelf te hebben, of om cadeau te doen tijdens de komende feestdagen.

Hier kunt u een paar voorbeeldpagina’s bekijken en het boek bestellen. Ik kan het van harte aanbevelen!!

Arjen Drost

Arjen is a Polar ecologist, nature photographer and full time expedition guide on expedition cruise ships in both Polar regions. With his pictures and stories he likes to show the beauty of these very fragile and threatened places.

Submit a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s