Getting dirty

Polar Bears on a dead seal
Polar Bears on a dead seal

Polar Bears aren’t the cleanest eaters… Ok, admitted, they don’t have an easy task. Try eating something red, when you’re white yourself and live in a white surrounding… This often results in quite a messy dinner table, like you see in this image. Also note the gulls waiting patiently until they can get a bite…

Arjen Drost

Arjen is a Polar ecologist, nature photographer and full time expedition guide on expedition cruise ships in both Polar regions. With his pictures and stories he likes to show the beauty of these very fragile and threatened places.

2 comments

 • Tja, de meeste artische vogelsoorten heb ik er redelijk naar tevredenheid op. Echter, deze ultime artische combinatie, ivoormeeuw met ijsbeer, nog niet. Zal ik toch een keer met zo’n boot mee moeten en uiteraard geeft ook dat nog geen garantie op een foto zoals deze. Zucht…..
  Gr. Chris

  Like

  • Nee, het is inderdaad zeker geen garantie. Ik heb tot nu toe elke reis (30+ intussen) IJsberen gezien en volgens mij ook elke reis Ivoormeeuwen, maar de combinatie gebeurt niet zo vaak. Zeker niet in een setting als deze…

   Groeten, Arjen

   Like

Submit a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s