Back (again)

So, that was probably my most extended break in blogging in years. Most of the past month and a half, I spent laying on my (very lovely) couch with a very sore back. Sitting at the computer wasn’t really an option, hence the gap in blogs. But with my back being a lot better, it’s time to pick it up again with a few last posts from my past Arctic season, before we head south to Antarctica again.

Here one more movie of the scenery of Greenland. For me, the main reason to go to Greenland is the scenery. It’s not really a wildlife-y place, but the landscape definitely makes up for it. Well, press play and see for yourself, enjoy!

Arjen Drost

Arjen is a Polar ecologist, nature photographer and full time expedition guide on expedition cruise ships in both Polar regions. With his pictures and stories he likes to show the beauty of these very fragile and threatened places.

4 comments

 • Prachtig filmpje! Ik ga volgend jaar met de Hondius , krijg er zo steeds meer zin in.

  Wat je rug betreft; sterkte. Je zou je baas om een masseur aan boord kunnen vragen. Volgens mij hebben ze nog wel ergens een open sollicitatie van een goede masseur liggen. 😉

  Liked by 1 person

 • Hallo Arjan,

  Ik heb genoten van je film, ik kan me voorstellen dat je
  tot dit landschap voelt aangetrokken, het heeft echt iets magisch.
  Het lijkt verstilt en op de een of andere manier maakt het me droevig.
  Omdat ik het gevoel heb dat het zo tussen onder onze vingers door glijdt en
  niemand het beseft dat we naar de laatste beelden kijken.

  Ik hoop dat je film en je onwijs mooie foto’s mensen doen beseffen wat er op het spel staat.
  Ik las dat je last van je rug hebt, ik hoop dat het beter gaat en sterkte ermee.

  Groetjes Erica

  Liked by 2 people

Submit a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s